Wie ben ik

Wilt u het verjaardagsfeest van uw kind onvergetelijk maken? De opening van uw zaak een extra feestelijk tintje geven? Of van uw personeelsfeest een superdag maken voor uw medewerkers en hun kinderen? Wij nemen graag uw zorgen uit handen en bouwen een feest waar uw gasten met plezier aan terugdenken. Wij zorgen voor acts en aankleding op maat, passend bij uw wensen èn uw gasten.

Clown Fleur en haar metgezellen Piraat fleurige Fleur, Prinses Fleur, Piccolo Amorie en Lakei van Fleur tot Fleurig zijn al ruim 27 jaar graag geziene gasten op feesten en partijen door heel Nederland!

Op feesten groot of klein, komt deze lieve, vrolijke meisjesclown de kinderen vermaken. Bij grote groepen kinderen neemt ze haar grappige clownsnichtjes mee, zodat er 2, 3 of zelfs 4 clowns op uw feest de kleine gasten vermaken. Met hart en ziel zorgen we voor een vrolijke tijd, met zeer origineel kindervermaak.

Ook tijdens de bijzondere dagen in het jaar zoals Pasen, Kerst en Sinterklaas helpen wij u er een onvergetelijk feest van te maken.
Op deze site vindt u voorbeelden van activiteiten en tarieven. Maar natuurlijk maken we er in overleg met u graag maatwerk van!